Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

 

Csapatmunka
 
 
Amióta az emberiség létezik, azóta létezik a csapatmunka, de nem mi találtuk ki!
 
Már az ősember is felismerte a csapatmunka szerepét az életben maradáshoz, mert a mamut legyőzéséhez igazi csapatmunka kellett.
 
Miért a csapatmunka? Egészen egyszerű: Mert a nap 24 órából áll, mindenkinek! Ebből következik, hogy az ember teljesítménye véges. Maradva a példánál, vagyis a mamutnál, ha már el van ejtve, mekkora darabot bírnál elvinni belőle, egyedűl?
 
Miért a csapatmunka? Mert alkalmazottként keményen dolgoztam, mégis alig vittem valamire. Kiszámoltam, hogy az életem 2/3-át a csekkek befizetéséért dolgozom le, vállalkozóként, bár több lett a pénzem, kevesebb időt töltöttem a családommal és sokkal többet a munkában, aránytalanul többet.
 
Ezért kerestem, kutattam egy olyan lehetőség után, ahol valódi csapatmunka kell, ahol úgy tudom megtöbbszörözni a teljesítményemet, hogy nem kell kétszer annyi időt munkával töltenem, megértettem az alábbi mondást :
 
 
Dolgozz magadnak, de ne dolgozz egyedül!
 
 
Tartsd magad távol azoktól, akik lekicsinylik ambícióidat. Csak a kisemberek teszik ezt, az igazán nagyok hozzásegítenek, hogy úgy érezd, te is naggyá válhatsz. (Mark Twain)
 
 
A TOP TEAM ezt az elvet vallja magáénak.
 

+1 demo: Basic page

 

Partnered: 
SanBizZ Top Team