Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

 

 

Az elefánt-kötél

 

Egy férfi egyszer elefántok mellett ment el, aztán hirtelen, kissé megzavarodva állt meg, mert azt látta, hogy ezek a hatalmas teremtmények csak egy vékony kis kötéllel voltak kikötve az egyik lábuknál fogva. Nem voltak láncok vagy ketrec. 
Nyilvánvaló volt, hogy az elefántok bármikor odébbállhatnának, hiszen a vékony kis kötél nem akadály egy ekkora állatnak. Valamilyen oknál fogva azonban mégsem mentek arrébb.

Megkérdezte a közelben lévő gondozót, hogy miért állnak ott ezek az állatok, miért nem mennek el? Nos - mondta a gondozó, amikor még nagyon fiatalok és sokkal kisebbek, ugyanilyen méretű kötelet használunk, hogy megkössük őket. Ez akkor még elég, hogy megállítsa őket. Ahogy felnőnek, már hozzászoktak ahhoz a gondolathoz, hogy nem tudnak elmenni, ha a lábukon a kötél. Felnőttként is azt hiszik, hogy a kötél elég erős, hogy megállítsa őket így aztán meg sem próbálnak elmenni.

Ez elképesztő - gondolta a férfi. Ezek a hatalmas állatok bármikor szabadon továbbmehetnének, lerázva az őket visszatartó köteleket, de azt hiszik, hogy erre nem képesek, így aztán ottragadnak.

 Ahogy az elefántok, mi magunk is mennyien úgy éljük le az életünket, hogy egy hitrendszerhez ragaszkodunk, miszerint nem vagyunk képesek valamire, mert korábban volt rá példa, hogy nem sikerült megtenni, amit akartunk.

 

A sikertelenség a tanulási folyamat része.

Gondoljunk mindig rá, hogy sosem szabad feladni a próbálkozást, hogy elérjük, amire vágyunk!

 


Forrás: Internet (Alternative Thinking Group)

 

A TOP TEAM segítségével ettől a kötéltől szabadulhatsz meg!

+1 demo: Basic page

 

Partnered: 
SanBizZ Top Team