Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

 

Hogy miért?
 
 
Válságos időket élünk, egyre kevesebb a munkahely, egyre kevesebb vállalkozás tud talpon maradni. Az árak, költségek emelkednek, a bankoknak pedig egyre magasabb törlesztőrészletet kell fizetni, a rezsink is szinte napról napra növekszik. Nemcsak sok család jövedelme lett kevesebb, hanem veszélybe kerül a megélhetésünk, otthonunk biztonsága is.
 
Akiknek még van munkahelye, vagy már van nyugdíja, ők a szerencsésebbek, hiszen aki még nem nyugdíjas, az valószínűleg már nem is lesz, hacsak nem gondoskodik magáról időben.
 
Úgy gondolom, itt az ideje, hogy felelősséget vállaljunk a saját és családunk sorsáért, a kezünkbe vegyük pénzügyi dolgaink irányítását. Egyre többen ismerik fel ennek szükségességét és akinek még van munkahelye, azok is igyekeznek az aktív jövedelmük mellé passzív jövedelmet is létrehozni.
 
 
Miért is fontos a passzív jövedelem?
 
Akár állásunk van, akár egyéni vállalkozóként dolgozunk, csak addig van pénzünk, amíg úgymond “toljuk a talicskát”. Amint abbahagyjuk a munkát, akár akaratunkon kívül, megszűnik, vagy jelentősen csökken a bevételünk.
Az aktív jövedelem nagysága behatárolt. Mivel az időnket adjuk el és a nap csak 24 órából áll, csak korlátozott mennyiségű bevételhez juthatunk.
 
Fiatalon még nem is gondolunk rá, de 40 felett már egyre több betegség érhet bennünket, ami munkaképtelenné tehet, akár hosszabb időre is. Ilyenkor annak a pénznek a feléből kell megélnünk és fizetni a költségeket, ami egyébként sem volt elég.
 
Amikor a munkanélküliség egyre növekszik, megszűnt a “biztos munkahely” fogalma, égető szükségünk van egy hosszú távú jövedelemforrásra.
 
Ha létrehozunk magunknak egy passzív jövedelemforrást, akkor is lesz bevételünk, ha már nem dolgozunk aktívan. Azonban a passzív jövedelem többsége az átlagemberek számára nem elérhető, hiszen vagy óriási tőkét igényel /pl. ingatlanbefektetés/, vagy valamilyen kiemelkedő szakértelemre, tehetségre van szükség /szellemi termék utáni jogdíj/.
 
Egy terület van, amit viszonylag kevés pénzből, bárki el tud kezdeni, ez pedig a network marketing, ami azon kevés piaci szegmens egyike, ami válság idején is növekedik. Ez nyilván nem véletlen, hiszen soha nem volt ekkora szükségünk újabb pénzforrásokra, mint manapság. Egyre többen ismerik fel, hogy ez az egyik legjobb, vagy akár az egyetlen lehetőségünk, hogy kikerüljünk a pénzügyi mélypontról.
 
Sokféle formája létezik. A “regisztrálj be ingyenesen és ennyi meg annyi pénzt fizet a cég” típusú üres ígéretektől a valóban működő, legális, pontosan fizető cégekig széles a választék. Valóságos túlkínálat van a piacon és az ajánlatok egy része sajnos az illegális, átverés kategória, amit nem mindenki ismer fel elsőre és sokan a hiénák áldozatául eshetnek. Az is előfordul igen gyakran, hogy legális, eleinte sikeres cégek, egy idő után valamilyen okból tönkremennek, vagy egyszerűen kivonulnak az országból.
 
Mit tehetünk, ha mégis szeretnénk egy jövedelmező pénzforrást kiépíteni és végre rendbe tenni anyagi helyzetünket? Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk és a lehető legtöbb információt szerezzük be ezzel kapcsolatosan hiteles forrásból. Ehhez szeretnék némi támpontot adni, hogy lehetőség szerint a legjobbat válasszuk és elkerüljük a buktatókat.
 
 
 
Mielőtt belevágnánk bármibe, vizsgáljuk meg a következőket!
 
 • A két legfontosabb maga a cég és hogy milyen üzleti modellre épül.
 • Milyen szempontok szerint részesítsünk előnyben egy céget?
 • Ellenőrzött-e valamelyik hiteles szervezet által? – Ha pl. tagja a DSA-nak vagy a DSEI-nek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jól működő, megbízható cégről van szó. /DSA=Direct Selling Association, vagyis Közvetlen Értékesítők Szövetsége, egy olyan szervezet, amit azért hoztak létre, hogy kiszűrje a kókler, megbízhatatlan, etikátlan cégeket./
 • Tőkeerős, hitel- és adósságmentes?
 • Időben, pontosan fizet?
 • Mióta működik, folyamatosan fejlődik, növekedik?
 • Kik a cégvezetők, elérhetők-e, valós személy áll a cég mögött?
 • Van-e Magyarországon telephelye?
 • Támogatja-e az internetes üzletépítést?
 • Van-e oktatási rendszere? stb.
 
 
Mit vizsgáljunk meg az üzleti modell kiválasztásánál?
 
 • Globális üzlet vagy csak a közvetlen környezetemből lehetnek üzleti partnereim?
 • Milyen jövedelem érhető el rövid- illetve hosszútávon?
 • Viszonylag kis összegből is el lehet-e indulni?
 • Mennyi a havi fenntartási költsége, van-e éves megújítás?
 • A kezdőcsomag és a havi fenntartás összege és az elérhető jövedelem arányait tekintve melyik ajánlat kedvezőbb?
 • Interneten keresztül működtethető-e?
 
 
Miért is érdemes az interneten dolgozni?
 
 • Legfőképp azért, mert a számítógép már a rendelkezésünkre áll, tehát nincs szükség újabb munkaeszköz vásárlására.
 • Az otthonunk kényelméből dolgozhatunk, nem kell bejárnunk egy munkahelyre, ami idő és pénztakarékos megoldás.
 • Egy kisgyerekes anyukának szinte az egyetlen lehetőség, hiszen amíg a kicsi alszik, azalatt tud dolgozni.
 • Nem vagyunk helyhez kötve, nyaralás vagy hétvégi kirándulás alatt is irányíthatjuk az üzletünket akár egy okos telefon segítségével.
 • Az első hálózati üzletek az 1950-es években alakultak és a 90-es években jutottak el hazánkba. Azóta óriási fejlődésen mentek keresztül. Az akkori legismertebb jutalékrendszer az un. lépcsőzetes-leszakadásos mellett megjelentek az unilevel, mátrix és egyéb rendszerek. A többsége azonban vagy csak egy bizonyos szintig fizet, vagy korlátlanul szélesíthető, emiatt sok munkatársat kell behozni. igazán nagy jövedelem szintre csak hosszú, kitartó munka, akár évtizedek munkája után jutnak el kevesek. Az alsóbb szinteken pedig alig lehet keresni, emiatt nagy a lemorzsolódás.
 • A jó hír, hogy néhány éve megjelentek a modernebb bináris kompenzációs terv /Two Side Marketing/ szerint működő rendszerek, ami forradalmi változást hozott a szakmában. Bináris felépítésének köszönhetően, akár már két aktív munkatárs bevonásával is nagy üzletünk lehet. Mivel a többi új munkatárs már csak alájuk kerülhet a struktúrában, így gyors fejlődés érhető el. Az új munkatársak igen hamar, akár az első hónapban minimálbér szintű jövedelemhez juthatnak. Folyamatos munkával pedig 1-2 éven belül megalapozhatják anyagi függetlenségüket.
 
 
Néhány fontos szempont a termékkel kapcsolatban:
 
 • Egyáltalán, hogy legyen, ellenkező esetben csupán pilótajátékról beszélünk, ami illegális és a törvény bünteti.
 • Az emberek jó részének nincs eladói vénája, nem tud, vagy nem akar termékeket forgalmazni. A számukra az ideális megoldás, ha a termék egy internetes szolgáltatás, aminek a rendszeres havidíjából keletkezik a jutalék.
 • A kiváló minőség alapkövetelmény, legyen rá valós igény, amit akkor is megvesznek az emberek, ha nem társul hozzá üzleti ajánlat.
 • Nem árt, ha egyedi, figyelemkeltő és a cég saját fejlesztésű terméke stb.
 
 
A SanBizZ minden feltételnek megfelel.
 
 
Ennyit dióhéjban, ha bővebben is érdekel a téma és szeretnél részletesen tájékozódni, hogy sikeresen elkerüld az esetleges csapdákat, vedd fel velem a kapcsolatot:
 
forditrans@gmail.com
 
Add meg a neved, ahogy szólíthatlak és az E-mail címed, ahol elérhetlek és küldöm a további információkat. Azt ígérem, hogy segítelek a csapatod építésében, megkapsz minden olyan információt, amire szükséged lesz. Bármikor fordulhatsz hozzám kéréssel, mindig megkapod rá a választ.
 
Partnered ebben: a TOP TEAM
 

+1 demo: Basic page

 

Partnered: 
SanBizZ Top Team