Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

Mindennek van egy természetes útja. Ami alkalmazkodik és él, az növekedni fog. Ami rugalmatlan és zárt, az elhal (Lao Tzu). Hisszük, hogy a világ változóban van és jobbá csak együttműködéssel tehetjük. Mi a magunk részéről így verseny helyett együttműködést teremtünk. Fejlesztéseink folyamatosak és azon dolgozunk, hogy általunk Te is értéket adhass másoknak.

 

SanBizZ Europe Limited

Vezető innováció az Online Multikommunikáció területén

 

Információs oldal

Ideje, hogy megismerj bennünket!

 

    

                                                         

Kulcsrakészen, magyar nyelven és magyar Ügyfélszolgálattal

 

    Háttér döbbenetes info videó a Sanoma Médiától

    BLOG bejegyzések és újdonságok a mobilkorszak világából

    Toborzó oldal feliratkozó panellel és 3 rövid információs videóval

    Platform hozzáférés és regisztráció a weboldalon

    Bemutatók feliratkozás és helyfoglalás az élő bemutatókra

    Facebook promóciók és támogatás

    Közösség és csapatépítés

    Összefogás oldal állandó segítségekkel 

   ⇒ 5 Lépés Program munkatársaink támogatására 

 

+1 demo: Basic page

A világ már nem csak globális, de végérvényesen MOBIL is lett! Már tisztán látszik, hogy 2013 a mobil web és a mobil weboldalak fellendülésének éve.

 
Az olyan új lehetőségeknek köszönhetően, mint amilyen a 4G és az okos eszközök, óriási robbanás előtt áll a mobilinternet, ami a KKV szektort sem kerüli majd el" – nyilatkozta újságoknak a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese. 
A Világgazdaság idézett cikkéhez kattints a képre:
 
 
Okos fejlesztések és okos üzlet okos telefonokra: a SanBizZ erre épít. Eszközöket kínálunk a cégeknek, vállalkozásoknak, szervezeteknek, másfelől pedig megalapozott jövedelemforrást az üzletet felismerő emberek tömegeinek, mert a háttér és piac óriási.
 
Ezt mutatják az előrejelzések, melyek szerint a mobil eszközökről böngészett internetes forgalom 5 év alatt várhatóan akár 13-szorosára is megnövekszik:
 
 
Növekedési ütem: 2012 - 2017
 
 
 

 

 

 

Gondolkodásmódunk

 

A SanBizZ a világ egyik olyan úttörő vállalata, amely képes az emberi értékek és egyéniségek tiszteletben tartása mellett új utat mutatni emberek millióinak, hogy a jobb és magasabb minőségű élet kulcsát nem feltétlenül életük sebességének növelésében, hanem a tudatosságból fakadó, önzetlen gondolkodásmód által találják meg.

Ez üzleti filozófiánk alapja is.

 
Itt az ideje, hogy egy hétköznapi ember által is könnyen elérhető, otthonról vagy a világ bármely pontjáról irányítható üzleti lehetőség jelenjen meg a mai nehezen átlátható piacon, amit bárki őszintén, könnyedén és nem csupán nyereségvágyból ajánlhat másoknak is, megteremtve közben saját anyagi biztonságát.
 
Megalkottuk a világ talán első olyan internet alapú üzleti modelljét, amely teljesen új utakat nyit meg mindenki számára. Elsőként egyesítettük az Affiliate és a Network Marketing előnyeit úgy, hogy hátrahagytuk azok jellemző nehézségeit.
 
Termékeink és szolgáltatásaink korunk legdinamikusabban fejlődő piacát célozzák és szolgálják ki a lehető legfejlettebb módon.
 
Célunk, hogy egy olyan világméretű, online és offline egyaránt működő hálózatot hozzunk létre, ahol tagjaink minden eszközt és lehetőséget megkapnak életük jobbá tételéhez, ahol valóban jól érzik magukat és örömmel beszélnek róla csupán azért, mert JÓ és HASZNOS.
 
 
A SanBizZ Europe Ltd vállalat kifejezetten a fenti célokkal jött létre és rendelkezik a megvalósításhoz szükséges szellemi, anyagi és technikai erőforrásokkal.
 
Fejlesztéseink folyamatosak és azon dolgozunk, hogy általunk Te is értéket adhass másoknak.
 
 
Csatlakozz hozzánk, tapasztalj meg új és élvezetes utakat!
 
 
 
 
 
Nálunk egyszerűen mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy bekerülj a mobil korszak idején a mobil üzleti vérkeringésbe.
 
A SanBizZ egy felhasználói platformra összegyűjtve kínálja mindazt, amire ma a mobil üzleti jelenlétben szükséged lehet. Külön dicséret, hogy minden eszköz rendkívül felhasználóbarát, egyértelmű a kezelése és még MAGYARUL is tud. Sőt, a magyar nyelvű környezet mellett magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLAT működik hatékonyan és korrekten, non stop időtartammal. Eszközrendszerünk segít abban, hogy új és meglévő ügyfeleket érhess el és szerezhess meg, bárhol is legyen a céged székhelye.
 
 
Ma már egy mobilbarát honlap az üzletemberek marketinges arzenáljának egyik legfontosabb eszköze!
 
 
Tekintsd meg példánkat a húsbavágó megjelenési különbségekre itt:
 
 
 
 
 
Alapvető irányultságok:
 
Vállalkozó szemlélet:
 
"Tőlem ez a platform nem pénzt visz el, hanem fenntartási költségének sokszorosát hozza minden egyes hónapban többszörösére megnövekedett forgalmam által."
 
 
Jövedelemtermelő szemlélet:
 
"Szükségem van rá, mert a mobilkorszakban a jelen és a jövő legnagyobb trendjeire építem megalapozott online passzív jövedelemforrásomat."
 
 
 
 
SAN BIZZ EUROPE LIMITED
Munkahelyteremtő  és szolgáltatói hálózat
 

 

 

Ha tetszett az oldal és érted ennek a trendnek és iparágnak a jelentőségét, akkor jelentkezz itt és nézd meg a kapott 3 rövid ismertető videót, majd regisztrálj a felkínált oldalra!

Jelentkezés:

http://tamogatas.sanbizz.biz

 

 

Állandó háttérinformációk:

 

2013. június 1-től