Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

MLM Akadémia

 

 

Rádió interjú az MLM-ről
munkatárs behozó eszközzé alakítva
 
 
Amikor új munkatársakat keresel, biztosan Te is belefutsz időnként az embereknél az MLM-mel kapcsolatos fenntartásokra, negatív véleményekbe, téves elképzelésekbe, stb.
 
A Danubius rádióban néhány éve készítettek velem egy interjút az MLM-ről. Az interjú kb. 1 órásra sikerült. Az interjúra összekészítették az összes létező negatív ellenvetést az MLM-ről. Egy igencsak szaftos, lehúzós interjú sülhetett volna ki belőle.
 
De nem ez lett belőle. Az interjú pozitívra sikerült.
 
 
Miért jó ez a munkatárs behozás szempontjából?
 
  • Mert végigmegy az interjú azokon a kemény negatív véleményeken, ellenvetéseken, kifogásokon, amik a jelölted fejében is felmerülhet. Aztán ezek szépen sorban kezelődnek az interjú során. 
  • Mert egy ismert médiában hangzott el, ami hiteles, véleményformáló az emberek többsége számára
  • Mert egy olyan eszköz, amit szabadon bárkivel meghallgathatsz, és nem neked kell őt kezelned, hanem kezeli az interjú. Azaz helyetted dolgozik.
 
Tehát itt van egy rádió interjú, ami egy kiváló eszköz lehetne ahhoz, hogy megfordítsd azokat a jelöltjeidet is, akik negatív véleményeikkel, félelmeikkel, téves elképzeléseikkel amúgy várhatóan NEM-et mondanának neked.
 
 
Gondoltunk egy nagyot!
 
Készítettünk ennek egy külön weboldalt. Vagyis készítettünk neked egy munkatárs behozó eszközt.
 
  • Feltettük rá a rádió interjút,
  • Kibővítettünk olyan főbb kérdések és válaszok részekkel is, ami a jelöltedben felmerülhet,
  • Elkészítettük ezt egy olyan független oldalként, ami reklámoktól mentes és így nem viszi el őt olyan irányba, amit nem szeretnél,
  • A jelöltedet hozzád irányítjuk vissza azzal a javaslattal, hogy kérje el tőled a Mi az MLM? című könyvet, hogy ezzel még jobban megerősíthesd őt az MLM-el kapcsolatban.
 
 
Ezt a weboldalt az interju.onkepzes.hu elérhetőségen találod.
 
Semmi más dolgod nincs, minthogy felküld az ismerőseidet erre a weboldalra és meghallgattasd velük a rádióinterjút. Utána esetleg kezükbe nyomhatod a Mi az MLM? című könyvet, hogy  olvassa el. Aztán hozd be őket munkatársnak.
 
Vajon mennyivel könnyebben tudnál új munkatársakat behozni, ha már úgy ülnél le velük, hogy nincsenek fenntartásaik, kétségeik az MLM-el kapcsolatban és nyitottak az MLM lehetőségre?
 
Könnyebb dolgod lenne?
Használd ki maximálisan ezt az eszközt ehhez!
 
Nézd végig az oldalt, hallgasd meg magad is az interjút, olvasd végig a gyakori kérdések és válaszok részt, aztán kezd el tömegével használni!
 
 
Ez tehát az én ajándékom neked!
Kívánom, hogy használd minél nagyobb sikerrel!
 
 
Szeretettel,
Dévényi László

 

Partnered: a Top TEAM

+1 demo: Basic page

 

Partnered: 
SanBizZ Top Team