Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

 

A mobiltelefonja nélkül indult el bárhová is mostanában?

Ugye nem...

Vagy olyan régen volt, 
hogy már nem is emlékszik rá?

 

Már nincs szükség számítógépre ahhoz, hogy internetezhessünk. Bárhol is van az ember, nem kell mást tennie, csak előkapni zsebéből az okostelefonját, és akár a szabad ég alatt böngészhet kedvére, pl. szállást foglalhat, éttermet kereshet mobilról, stb. 

Mintegy 33 mód és út van arra, hogy a termékünket eljuttassuk a végfelhasználóhoz (magyarul, hogy eladjunk). Ebből egy átlagos vállalkozás 2-3-at használ jó esetben.

 
Önmagában egy plusz csatorna megnyitása is megduplázhatja a cégét.A hagyományos weboldalakat nem mobiltelefonra tervezték. Az okostelefonok alkalmasak az internetezésre, viszont a hagyományos weboldalak még nincsenek felkészülve a mobiltelefonos internetezésre. Egy mobil weboldal tökéletes megjelenést és rendkívül gyors betöltődést biztosít weboldalának bármely okostelefonon.

Egy jól megépített mobil honlap a jelenkori üzletember marketinges arzenáljának egyik legfontosabb eszköze kell hogy legyen.

 

Most, hogy az internet már a zsebünkben van, a virtuális és valódi világ összeér. Az online interakciók gazdagabbá teszik az életünket, a munkánkat és szórakozásunkat, valamint ledöntik az idő és hely jelentette akadályokat. 2013 végére több mobilinternet-felhasználó lesz, mint vezetékes internet felhasználó. Idén az LTE-előfizetések száma meghaladja majd a 100 milliót. (Hans Vestberg)
 
 
A helyzet az, hogy nem teheti meg, hogy az üzleti életben mindezt figyelmen kívül hagyja. A jelenleg végbemenő mobil webes robbanás óriási lehetőségeket tartogat kis és közép-vállalkozásoknak egyaránt.
 
A konkurencia lassan reagál, így versenyelőnyre tehet szert, aki minél előbb alkalmazkodik. A felhasználók várják és elvárják a mobil jelenlétet!
 
 
Növelje többszörösére ügyfelei és eladásai számát egy 
okostelefonra optimalizált honlappal még ma!
 
 
Tudta-e, hogy:
 
 4-ből 1 ember pedig még szeretkezés közben is felveszi a telefont?
 az ipad tulajdonosok még a fürdőszobába is magával viszi az eszközt?
 a mobileszközök által generált oldalletöltések elérik a havi 100 milliót?
 a Google térképek használatának 40%-a mobileszközről történik, 
 150 milló felhasználó.
 
Az okostelefont használók 60 %-a rádiózás, tévézés és számítógépezés közben a telefonját is használja...
...71 %-uk pedig, TV, print vagy online hirdetéssel találkozva mobilon keres rá a hirdetett termékre.
 

Vajon az Ön üzletét megtalálom a mobilomon?


Az ön üzletét megtalálom a mobilomon
 
És ha igen, akkor van elképzelése arról, hogy a jelenlegi honlapja, hogyan is néz ki egy okostelefon képernyőjén?
 
Ha esetleg ezek a dolgok még nem fordultak meg a fejében, akkor javasoljuk, sürgőse nézze meg a honlapját egy okostelefonon! MOST
 
Meglepetés érte? Amit látott az kiábrándító volt? 
Semmi gond.
 
 
 
 
 
Az okostelefonok alkalmasak az internetezésre, viszont a hagyományos weboldalak még nincsenek felkészülve a mobiltelefonos internetezésre. Egy mobil weboldal tökéletes megjelenést és rendkívül gyors betöltődést biztosít weboldalának bármely okostelefonon. Forradalmi áttörést jelent az online marketing terén
 

Mit jelent a mobil eszközökre optimalizált honlap?
 

A hagyományos honlapból kiindulva egy új honlapot hozunk létre mobil eszközökre, ezáltal ha a felhasználó mobil eszközt (iPhon, iPod, Android érintőkijelzős okostelefon, stb.) használ, nem a hagyományos honlap, hanem a direkt erre a célra fejlesztett mobilbarát honlap fog megjelenni a kijelzőn.
 
A mobil eszközön megjelenő honlap örökli a hagyományos honlap arculatát, színvilágát. A gombok és szövegek elrendezése, a honlap mérete segítik a gyors és kényelmes böngészést, ezáltal a honlapon tartva a látogatót.
 

A sikeres weboldal bármely eszközről könnyedén böngészhető


A sikeres weboldal bármely eszközről könnyedén böngészhető


Mit tud egy mobil-optimalizált weboldal?
 
 
Először is felismeri, ha a látogató mobil eszközt használ és átirányítja Őt a weboldal mobil optimalizált részére. Egyszerűsített navigációs rendszerrel rendelkezik, hogy mobilon is könnyen használható legyen, az ilyen oldalt nem kell nagyítani, rendesen kitölti a készülék képernyőjét és még a betűk is elég nagyon lesznek érintőképernyős parancsokra is reagál. Arra szolgál, hogy a lényeget meg lehessen nézni kényelmesen az oldalon. Helyi térképpel rendelkezik, hogy ügyfelei, könnyen megtalálhassák üzletét a mobiljuk segítségével, közösségi oldalai, profiljai (FB, Twitter, YouTube) könnyen elérhetők, érintésre ügyfelei már csörgethetik is üzleti telefonszámait.
 

Az oldal egyszerűségében rejlik hatékonysága.
 
 
2012 év végén készült felmérés szerint már több mint egymillió okostelefon és több mint kettőmillió előfizető van ma Magyarországon, a Smartmobil konferencián arról is beszámoltak, hogy több keresést indítottak mobilról mint asztali gépekről, többek között az a sajnálatos tény is elhangzott, hogy az okostelefont használók 57%-a ha egy gyengén optimalizált oldalt lát nem tér vissza.
 
Meglepő módon a mobilbarát oldalak 75%-kal magasabb forgalmi, eladási és vevőkommunikációs rátát mutatnak mint a hagyományos oldalak. Ez azért van így, mert az okostelefon mindig kéznél van.
 

És ha már kéznél van akkor használjuk is ki az adottságait:
 
 

 10 mobilos keresésből 9 valamiféle interakcióhoz vezet, aminek fele vásárlást eredményez

 az SMS üzenetek 90%-át 3 percen belül olvassák a címzettek

 a mobiltelefonnal rendelkezők 94 %- nál gyakorlatilag folyamatosan nála van a mobilja?

 a felhasználók átlagosan 3 és fél percet töltenek mobiloldalon... ez közel duplája egy hagyományos weboldalon töltött időnek

 21% -kal valószínűbb, hogy megnézik a hirdetését ipaden, mint online, és 64%-kal tovább nézik azokat illetve 36 % vásárol ipaden keresztül is?

 az okostelefon felhasználók több mint 81%-a keresett már rá termékre vagy szolgáltatásra az okostelefonja segítségével

 

2013-tól a Google külön hangsúlyt fektet arra, hogy kiemelje azokat az oldalakat a keresési eredményeiben, amelyek mobilbarát oldallal is rendelkeznek.
 
Ha a keresőkben jó pozíciókat akar elfoglalni és dominálni szeretné a piaci szegmensét, akkor szüksége lesz egy optimalizált mobilbarát honlapra.
 
Az okostelefonok elterjedésével Ön is megsokszorozhatja látogatóit és vevőit, ha weblapja képes kiszolgálni a mobiltelefonról internetezőket. Lépjen túl a már megszokott internetes megjelenésen, és tűnjön ki versenytársai közül mobil weblappal! 
 
Üzlete nem egyszerűen az interneten, hanem a mobiltelefonok online világában is jelen lesz. Használja ki ezt a piaci rést, és adjon új lendületet üzletének.

 
 
 
 

Egy NEM mobilbarát honlap jellemzői: 

 

 az oldalt balról jobbra, fel-le és vissza kell gördíteni, hogy a tartalom olvasható legyen,

 a szöveg olvashatatlanul kicsi,

 a navigációs gombok túlságosan aprók, túl közel vannak egymáshoz, ezáltal nehéz rájuk kattintani ujjal.Egy mobilbarát honlap jellemzői: 
 
 

 a teljes honlap elfér a mobil készülék képernyőjén,

 a szöveg elég nagy ahhoz, hogy könnyedén olvasható legyen,

 nagy, úgynevezett ujj-barát gombokkal rendelkezik, megkönnyítve ezzel a felhasználók dolgát.

 

 

A mobil-internet forgalom az elkövetkezendő 5 évben mint látható, akár 13-szorosa is lehet, Ezért mondjuk, hogy erre idejében, azaz MOST kell felkészülni!

 

 

 

 

Megoldásként platformunk eszközrendszerét adjuk:

 

 

Online Multikommunikációs Platform

 

Felokosítjuk üzletét!

 

 

+1 demo: Basic page

 

Partnered: 
SanBizZ Top Team