Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

 
Tanácsok és útmutatás szabadságra vágyóknak
 
 
Először is azt kell látni és belátni, hogy a világ hatalmasságai az emberek, a lakosság ellehetetlenítésén fáradoznak, az emberek munkalehetőségeit csökkentik és kiszolgáltatott sorba kényszerítik őket. Ugye mindenki látja, hogy munka egyre kevesebb van, nyugdíj és szociális ellátás nincs, adósság meg egyre több és nagyobb...
 
Nos, ebbe nem lemondóan beletörődni kell, hanem saját magunknak kell tenni végre magunkért és egymásért. Megteremteni a saját bevételi forrásainkat és segíteni másokat is hozzájutni! Ezt a küldetést választottuk mi is és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy minél többeknek adjunk egy reális alternatívát a rabszolgasággal szemben.
 
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy eszközrendszerünk a globális és egyre inkább mobil internetre épül, melyhez mindenkinek hozzáférése van és amely így a jövő munkahelyét jelenti. Ezt hívjuk otthoni munkahelynek, ahol a vállalkozásunkban a magunk urai vagyunk és időnket magunk osztjuk be úgy,  hogy azt nem elveszik tőlünk és a családunktól, hanem éppen mi biztosítjuk magunknak úgy, hogy közben az anyagi biztonságunkat is megteremtjük, rendbe tesszük és éppen az időnkkel és munkaerőnkkel szabadon és saját módon gazdálkodva biztosítjuk magunk és családunk jövőjét úgy, hogy közben időt is teremtünk számukra! Ez az egyetlen alternatíva, melyet az emberi életmód megteremtéséért tenni tudunk és csak rajtunk múlik, hogy magunkért és szeretteinkért megtesszük-e.
 
Ehhez azonban akarni kell és tenni. De mit is?
 
Keress egy olyan terméket, amit minden nap használsz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több. Lehet bonyolítani, de nem érdemes!
 
 
Két jó hírem van:
 
Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket:
a MOBIL Internet eszközrendszerét, a SanBizZ platformot!
 
Tudnod kell: Te is meg tudod csinálni!
 
 
Rád is igazak a következők?
 
  • Gyűlölöd a házalást?
  • Úgy érzed, nem tudsz eladni?
  • Ki nem állhatod a tapsikolós tömegrendezvényeket?
  • A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól?
  • Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád?
  • Szeretnél anyagilag független lenni és ezért hajlandó vagy keményen, de kényelmesen otthonról dolgozni?
  • Nincs befektetni való pénzed, hogy saját vállalkozást indíts, vagy épp a saját vállalkozásod mókuskerekéből szeretnél kiszállni?
 
Ha a válaszod a fenti kérdések többségére igen, az online hálózatépítést NEKED találták ki!
 
 
Miért éppen online hálózatépítés?
 
Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor a professzionális weboldalad (itt nem az interneten ezrével található amatőr termékbemutató oldalakra gondolunk) dolgozik helyetted a nap 24 órájában! A SanBizZ Üzleti Partnerei számára teljesen automatizált toborzó rendszert biztosít!
 
Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad az online hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre.
 
Van egy rossz hírem, de ezt rögtön az elején tisztáznunk kell: Munka nélkül nem fog menni! Hiába a professzionális marketing és a segédanyagok, a saját sikeredhez elsősorban TE kellesz! Ha ezek után is van még kitartásod, olvass tovább!
 
Ezen az oldalon nem találsz semmilyen letölthető tanulmányt, és nem akarok neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet. Az én sikerem nélküled is garantált, a tiédhez TE kellesz!
 
 
Nézzük lépésről lépésre, mit kell tenned:
 
El kell döntened, akarsz-e dolgozni, a szabadidődből heti néhány órát rá tudsz-e arra szánni, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz az interneten, és van-e kb. 20.000 (húszezer!) forintnyi szabad pénzösszeged a saját internetes vállalkozásod elindításához, aminek hiánya nem veszélyezteti a saját és családi életviteledet.
 
Egy nagyon fontos jó tanács! Csak akkor kezdj foglalkozni ezzel az üzlettel, ha tudsz benne hinni, ha tudsz érte lelkesedni, ha úgy érzed jó kedvvel tudnád ezt csinálni! Hogy miért fontos ez ennyire? Mert ekkor leszel sikeres és eredményes. Ez ennyire egyszerű.
 
Ha végképp nem tudlak lebeszélni arról, hogy jó kedvvel, sok munkával, nagyon sok pénzt keress, akkor töltsd ki a feliratkozó panelt ide kattintva: http://tamogatas.sanbizz.biz 
 
A következő, kellemetlen lépést sajnos nem lehet elkerülni, ki kell fizetned a legkisebb üzleti csomag díját (69 Euro azaz kb. 20.000 Ft), mely tartalmazza a toborzó rendszered létrehozási díját, az első havi fenntartási díjat és az online hálózatépítést segítő szolgáltatási csomagot, eszközrendszert. Másként fogalmazva: A cég egy komplett online multikommunikációs platformot bocsát rendelkezésedre kulcsrakészen és magyar nyelven! 
 
Gondolkodj el egy jó weboldal címen (valami.sanbizz.com), mert ha esetleg egyelőre csak ingyenesen tudsz elindulni, akkor is egy ugyanolyan értékesítő weboldal lesz a tiéd díjmentesen, mint az Üzleti Partnereké (természetesen ez esetben toborzó rendszer nélkül és csak korlátozott eszközökkel). Mit gondolsz, jól indul az üzlet? Szerinted másokat is érdekelni fog?
 
 
 
Befejezésül már csak két teendőd van:
 
 
1. Tanulni
 
Néhány információt magadba szívni, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket már mások elkövettek. Ehhez szintén díjmentesen biztosítunk egy hozzáférést a zárt, értékesítést támogató rendszerbe, ahol minden tudást megtalálsz, ami a sikeredhez szükséges.
 
2. Cselekedni
 
Minél több emberrel megismertetni a mobil internet jövőjét, és minél több embernek elárulni a saját weboldalad címét, vagy a webkonferencia szoba linkjét, ahol minden héten közzétett időpontban élő üzleti bemutatót tartunk (feliratkozás: http://bemutato.sanbizz.net).
 
+ Bónuszként esténként, lefekvés előtt megnézheted a hálózatod fejlődését. Ha aktívan tevékenykedsz, hidd el, nem lesz rossz érzés :-)!
 
 
 
 
     Online hálózatépítés
 
Emberek ezrei keresik az igazi pénzkereseti lehetőséget az interneten. Ahhoz, hogy valóban pénzt tudj keresni az interneten, mindössze három dologra van szükséged:
 
  • Egy piacképes termékre vagy szolgáltatásra - megvan!
  • Egy értékesítő weboldalra - megvan! (még az ingyeneseknek is)
  • Stabil vásárlói körre - megvan ha dolgozol, mert a mobilkorszakban élünk és szolgáltatásunk egyre keresettebb lesz!
 
Ha a fenti három feltétel közül bármelyik is hiányzik, nem működik az internetes pénzkereset.
 
 
Van egy nagyon jó hírem, mi mind a három feltételt tudjuk Neked biztosítani:
 
A teljes lakosság nagy többsége internet felhasználó, sőt inkább netfüggő (!) Nekünk van egy alternatívánk, a mobilkorszak legkurrensebb eszközrendszere, melyre óriási igény van és ez csak fokozódik, mégpedig exponenciálisan!
 
Kiváló szakemberek közreműködésével elkészült egy valóban értékesítő weboldal rendszer, amit most te is tapasztalsz, hiszen alig várod, hogy végigolvasd ezeket a sorokat és kitölthesd az online jelentkezési lapot. Ráadásul, most a tiéd lehet egy ilyen weboldal díjmentesen.
 
Az emberek az élvezeti cikkükről fognak utoljára lemondani. A vásárlóid hamarosan nem csupán netfüggők lesznek, hanem mobilweb-függők. Tudsz ennél stabilabb üzletet?
 
Tisztában vagyunk vele, hogy az online hálózatépítésnek még rengeteg mesterfogása van.   A Te sikered, ami érdekünk is, tehát biztos lehetsz benne, mindenre megtanítunk - ráadásul térítésmenetesen - amire szükséged van a sikerhez és eredményekhez.
 
Gratulálok döntésedhez! Ide kattintva megteheted (leadminisztrálhatod) a sikerhez vezető utad első lépését: