Tetszik, megosztom

Mobil TRENDEK

 Nézd megmi várható!

  Egy döbbenetes infovideó

    És hozzá a high tech...

 

Perfect Mobil App

 Perfect App

 Tökéletes Mobil Alkalmazás

 PI: Tehetségkutató a neten!

Mobil optimalizálás

Piacvesztés helyett...

SanBizZ BLOG

Hírek, top érdekességek, aktualitások...

Döbbenetes tények, elem-zések, statisztikák és trendek a mobilkorszak-ból. Kövesd a növekedést! És ha ránk hallgatsz, részese is leszel!

Alapgondolat

A jelenkor legsikere-sebb emberei azok, akik képesek a legtávolabbi jövőben gondolkodni. Ők hajlandók rövid távon áldozatokat hozni azért, hogy hosszú távon élvez-hessék a megérdemelt jutalmukat.

/Brian Tracy/

Döbbenetes képzésünk...

Ezekben a hanganyagokban végre az igazi Titokra is fény derül!
 
Nem mindenkinek javaslom ezt az anyagot, csak azoknak, akiknek vannak álmai, vannak céljai, vannak célkitűzései, és többet akarnak az élettől.
Irányváltás a siker felé

        Légy Te is 

      Kulcsember!

Hasznos tudnivalók

 

Network Marketing Pro

     

 Minden fejben dől el!

 

Ebből a videóból megtudhatod, miért tartják Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! című könyvét az egyik legfontosabb alapműnek és forgatják rendszeresen, tanulmányozzák évről évre újra az önerejükből meggazdagodott emberek 1937 óta...

Építsd fel NM üzleted!

Szaklap a sikerhez

Online Marketing Support

Legyen élő chat-ed!

 
A világ már nem csak globális, de végérvényesen MOBIL is lett!
 
2013 a mobil web és a mobil weboldalak fellendülésének éve.
 
 
„Az olyan új lehetőségeknek köszönhetően, mint amilyen a 4G és az okos eszközök, óriási robbanás előtt áll a mobilinternet, ami a KKV szektort sem kerüli majd el" – nyilatkozta újságoknak a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese. 
 
 
A Világgazdaság idézett cikkéhez kattintson a képre:
 
 
 
 
Minden nehéz helyzetben a fejlődése lehetőségéről mond le a legkönnyebben egy vállalkozás. Akkor hát nesze neked fejlődés!
 
 
De mennyit is ér a fejlődés?
 
A válságban is fejlődni akaró cégek átlagosan mintegy 10-szer nagyobb növekedést érnek el a válság után. Nehéz időkben, amikor sorra hullanak a cégek, hamar eljöhet a piacvezető szerep. Amikor mindenki meghúzza a nadrágszíjat, akkor a fejlődés Önnél plusz profitot termel, és a hanyatlás helyett is biztosítja a növekedést.
 
 
Mi kell mindehhez?
 
50%-ban az adóoptimalizálás, a költségek normalizálása, a pazarlás megszüntetése, de mindez mit sem ér, ha nincsen forgalom. Forgalom nélkül feleslegesen optimalizál bármit. Hiába húz a szíjon, ha még a csökkentett kiadásait sem fedezi a forgalma. Ráadásul ez egy csapda - ha visszaveszi a vevőszerző csatornáit, kevesebb vevője lesz, így még tovább kell majd húzni a szíjat. 
 
 
 
Ma már akkora a kommunikációs zaj, hogy a vásárlói köréhez tartozó emberek nagy része észre sem veszi az Ön cégének üzenetét, termékeit, szolgáltatását.
 
 
Ki fog először csődbe menni?
 
Aki ebből a kommunikációs zajból nem tud kiemelkedni. „Ha van elég vevő, minden van”. Ebben egyetértünk? Ha van elég vevője, elég forgalma, akkor könnyen működik a cég, ki tudja fizetni a dolgozókat, a járulékokat, lehet új árut venni... A vevők, és az általuk biztosított készpénzforgalom a cég vérkeringése. Minden cégvezetőnek, így Önnek is mindent meg kell tennie, hogy az összes helyi, országos vagy külföldi konkurenciánál gyorsabb legyen! 
 
A konkurencia lassan reagál, így versenyelőnyre tehet szert, aki minél előbb alkalmazkodik.
 
Ha pedig Ön már most is jobb, mint a konkurensei, akkor pedig nagyon kell dolgoznia azon, hogy az is maradjon.
 
 
Tehát: sok vevő = megoldás
 
 
Ehhez professzionális értékesítésre van szüksége!
 
Ha a keresőkben jó pozíciókat akar elfoglalni és dominálni szeretné a piaci szegmensét, akkor szüksége lesz egy optimalizált mobilbarát honlapra is.
 
A verseny többé nem arról szól, ki szerzi meg ügyesebben a monitor előtt töltött időnket, hanem arról: ki tud legjobban elkapni minket mozgás közben.
 
Az okostelefonok és tabletek elterjedésével Ön is megsokszorozhatja látogatóit és a vevőit, ha weblapja képes kiszolgálni a mobil eszközökről internetezőket. Lépjen túl a már megszokott internetes megjelenésén, és tűnjön ki versenytársai közül mobilbarát weblappal! Lehet, hogy eddig még nem foglalkozott komolyan a marketinggel, de most ezt nem lehet megkerülni. A marketing és értékesítés az, ami az új vevőket biztosítja a cégének, mint egy tápláló forrás. Ha ez a forrás kiapad... Ha nincs nagy tőketartalékja, nem kell sok-sok év recesszió, már pár hónap is elég a csődbemenetelhez.
 
 
De meddig bírja majd?
 
De akkor, kérdem én, miért nem igyekszik MINDEN cégvezető több vevőt szerezni? Egyszerű: mert valami belső fék visszatartja a többséget.
  • Egy ősidők óta bevésődött rossz szokás, hogy nehéz időkben le kell állni.
  • Egy hitetlenséget súgó késztetés, ami halkan duruzsol, hogy mindenki csodát ígér, de az sohasem jön.
  • A fék, hogy " Már így sincs pénzem, miből áldozzak a fejlődésre? "
VIGYÁZZON, mert ezek mind-mind csak a tehetetlenség racionalizált formái! Szeretné tudni, hogy mit kell tennie, hogy az egyik legjobban fizetésképes réteget - az okostelefonozókat - jobban megszólíthassa és a weboldalát örömmel használják és vásároljanak is?
 
Ha Ön mint vállalkozó, kereskedő és/vagy szolgáltató MA nem áldoz a mobil jelenlétére (mobil weboldalak okostelefonra, táblagépre optimalizálva), akkor a potenciális vevőköre HOLNAP a konkurenciáját fogja gazdagítani. 
 
 
A felhasználók várják és elvárják a mobil jelenlétet!
 
 
ÁÁÁ, ez az én üzletemmel lehetetlen... Biztos?
  • Építsen ügyfél adatbázist, írattassa fel a mobilról érkezőket! 
  • Kapcsolódjon közvetlenül közösségi oldalaihoz!
  • Legyen a térképen, GPS koordinátákkal!
 
 
Referencia weboldalunk:
 
Nézze meg mobilról is, hogy tisztán lássa a különbségeket:
 
 
 
Gyorsan készíthet Ön is ilyen weboldalt, mely reszponzív, azaz a platformunk érzékeli, hogy a látogató asztali gépről vagy mobileszközről érkezik-e és az eszköznek megfelelő oldalt mutatja, azaz a mobil eszközökről érkező látogatónk automatikusa az oldalunk mobilbarát verzióját látja!
 
 
különbségekről szóló VIDEÓT is megmutatjuk:
 

 
Ilyen oldalt szerkeszthet megrendelhető szerkesztőnkkel,
melyhez a legegyszerűbben itt juthat hozzá: 
 
 
 
 
Nem az a kérdés, hogy lesz-e mobilbarát weboldala, hanem az, hogy mikor csinálja meg!
 
Nálunk egyszerűen mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy bekerüljön a mobil korszak idején a mobil üzleti vérkeringésbe.
 
A SanBizZ egy felhasználói platformra összegyűjtve kínálja mindazt, amire ma a mobil üzleti jelenlétben szüksége lehet. Külön dicséret, hogy minden eszköz rendkívül felhasználóbarát, egyértelmű a kezelése és még MAGYARUL is tud. Eszközrendszerünk segít abban, hogy új és meglévő ügyfeleket érhessen el és szerezhessen meg, bárhol is legyen a cége székhelye.
 
Ma már egy mobilbarát honlap az üzletemberek marketinges arzenáljának egyik legfontosabb eszköze!
 
Miért nem hajlandó sok cégvezető lejjebb adni egy kis időre a szintből, vagy valahonnan összekaparni némi pénzt, amikor a cége jövője a tét? A válasz egyértelműen a tehetetlenség. És most mindegy az, hogy ez a félelem tehetetlenség, a rossz tapasztalatok tehetetlensége, vagy a kialakult hátrányos körülmények tehetetlensége.
 
Soha ne feledje: a jelene a múltban hozott döntéseinek eredménye, a jövője pedig a jelenben hozott döntéseinek eredménye lesz.
 
„A holnap felelősségétől nem menekülhetsz úgy, hogy ma kibújsz alóla.”
(Abraham Lincoln)
 
Tanuljon a múltból, a jelenben igyekezzen úgy cselekedni, hogy a jövője eredményesebb legyen. Ha nem így tesz, elveszhet...
 
„Nem az számít, honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.”
(Anthony Robbins)
 
A legjobb lépés a jelenben, hogy eredményesebb jövőt építhessen, ha megtanulja megismerni a vevőit, és hatékonyabban megszólítani őket.
 
 
Ezt a lépést itt találja: 
 
 
 
"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”
(Hippokratesz)
 
Nem váltja meg a világot, nem ígér mérhetetlen gazdagságot - ezeket csak Ön tudja elérni - csak annyit ígér, hogy Önnek könnyebb útja lesz...
 
A SanBizZ Europe Ltd vállalat a maga online multikommunikációs platformjával pedig jó időben a mobilinternetes iparágra építette fel online marketing eszközrendszerét, melyet Önnek is ajánlunk:
 
 
 
 
A verseny többé nem arról szól, ki szerzi meg ügyesebben a monitor előtt töltött időnket, hanem arról: ki tud legjobban elkapni minket mozgás közben.
 
A fő kérdés persze az: hogyan lesz mindebből bevétel, mit kezdhetnek a mozgásban lévő és zsebében internetet hordó vevővel a kereskedők.
 
 
Megmutatjuk, foglalja le helyét Ön is online előadásunkra!
Töltse ki a lenti jelentkezési lapot, hogy megküldhessük Önnek ingyenes hozzáférését!
 
 
 
Online bemutató előadás: 
 
 
 
 
Mobil-marketing forradalom zajlik a világban.
Ne maradjon le, mert piacot veszít!
 
A mobil weboldalaknál gyakrabban csörög a pénztárgép...

Megtalálom az Ön üzletét is a mobilomon?

 
A SanBizZ az Ön Partnere!
 
 
 
 
Felokosítjuk üzletét!
 
 

+1 demo: Basic page